Monique Willemse

monique willemse

Ik ben visieontwikkelaar en oprichter van Momoko Visions Trends Concepts en van TrendExpedition.com.

Voordat ik Momoko startte in 2001, was ik gedurende acht jaar Market Manager Nederland, Promotions Manager Benelux & Scandinavië en Brand Manager bij papierproducent Arjo Wiggins Fine Papers in Engeland. Ik ontwikkelde innovatieve producten en was verantwoordelijk voor drie internationale merken tijdens mijn drie jaar als expat.

In Engeland bleek dat mijn creativiteit, neus voor trends en gevoel voor wat een klant nodig heeft, leidde tot succesvolle productlanceringen. Deze pijlers vormen nog elke dag de basis voor de concepten van Momoko. Geweldig om te doen.

Momoko neemt de mens als uitgangspunt. Uw klanten zijn er in allerlei soorten en maten, met uiteenlopende achtergronden, interesses, koopcriteria, motivaties en voorkeuren. Zij zijn mijn inspiratie voor vernieuwing en verbetering van uw product of dienst en de beleving ervan.

Met TrendExpedition.com - een instrument van Momoko - gaan professionals met mij mee op voorbereide TrendExpedities waardoor zij de voor hun bedrijfsvoering belangrijkste trends zelf kunnen ervaren.

Ik omring me met een uitgebreid netwerk van deskundigen waar ik indien nodig mee samenwerk. Elke opdrachtgever van Momoko wordt door deze werkwijze door het meest effectieve team bediend.

E moniquewillemse@momoko.nl

naar home monique willemse opdrachten publieke sector bedrijfsleven trendinterpretatie TrendExpedition.com spreker publicaties klanten over Momoko portfolio contact/route naar opdrachten